Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Aγροτικά μπλόκα οργανώνονται στην Αιτωλοακαρνανία με ημερομηνία κινητοποιήσεων την Δευτέρα 18η Ιανουαρίου.
Η άτυπη συντονιστική επιτροπή καλεί τους αγρότες σε  «μαζικό μαχητικό ξεσηκωμό μπροστά σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και Ε.Ε» .  Καλεί επίσης για αύριο  Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Νεοχωρίου σε συγκέντρωση αγροτών – κτηνοτρόφων ιχθυοκαλλιεργητών. Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Νεοχωρίου θα γίνει συγκέντρωση αγροτών – κτηνοτρόφων ιχθυοκαλλιεργητών για τα προβλήματα που υπάρχουν και που θα δημιουργηθούν με τα νέα μέτρα.

Η παρουσία σας είναι σημαντική 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΓΡΟΤΩΝ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ – ΨΑΡΑΔΩΝ

Σε μαζικό μαχητικό ξεσηκωμό μπροστά σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και Ε.Ε. Σε ξεσηκωμό για την επιβίωσή μας. Όλοι στις 18 του Γενάρη βγάζουμε τα αγροτικά μας μηχανήματα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Οργανώνουμε – προετοιμάζουμε τα μπλόκα της αγροτιάς.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ότι η ανάπτυξη που επαγγέλλονται μπορεί να μας εξασφαλίσει καλύτερες μέρες.

Στα νέα μέτρα που επιβάλλονται, μέσω της νέας ΚΑΠ και του 3ου μνημονίου, στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους περιλαμβάνονται:

ü  Μείωση των επιδοτήσεων, με τη νέα ΚΑΠ, μέχρι και 60%, συνολικά, έως το τέλος του 2019 και νέες περικοπές στην αγροτική παραγωγή.

ü  Φορολόγηση από το πρώτο ευρώ του αγροτικού εισοδήματος με συντελεστή 26% και με προκαταβολή 100% του φόρου για την επόμενη χρονιά.

ü  Αύξηση στο 23% του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια.

ü  Κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο και μεγάλη αύξηση στην τιμή του αγροτικού ρεύματος.

ü  ΕΝΦΙΑ για σπίτια, αποθήκες, στάβλους και χωράφια.

ü  Τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ και κατάργηση του πενιχρού επιδόματος στους υπερήλικες που δεν είχαν πληρώσει εισφορές.

Είναι αποφασισμένοι να περάσουν τη μνημονιακή καταιγίδα Μαχητικά, οργανωμένα. Μην τους αφήσουμε ήσυχους. Να τους εμποδίσουμε.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τις οικογένειές μας στην απεργία εν όψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού από την Κυβέρνηση. Δυναμώνουμε την λαϊκή μας συμμαχία. Κοινή η επίθεση Ε.Ε. – κυβέρνησης, κοινός και ο αγώνας μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

    Κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων περιορισμών της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής που επιβάλλει η νέα ΚΑΠ 2015 – 2020 της Ε.Ε., να μην ισχύσουν οι περικοπές στις επιδοτήσεις – ενισχύσεις – σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή, το ζωικό κεφάλαιο.
    Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 30.000 ευρώ, προσαυξημένο με 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45%. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων σε φτωχούς αγρότες με τζίρο έως 40.000 ευρώ.
    Κατάργηση των χαρατσιών ΕΝΦΙΑ, γεωτρήσεων, ΟΣΔΕ, πιστοποίησης ψεκαστικών κ.ά., του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, στις ζωοτροφές, στα τρόφιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσίες.
    Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές. Αμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50% στους μικρό μεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
    Καμιά αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ. Μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60 για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες. Συντάξεις αξιοπρέπειας. Να ανακληθεί άμεσα η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια που ισχύει σήμερα. Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία – Πρόνοια. Να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια Υγείας του ΟΓΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
    Άμεση και γρήγορη αποζημίωση των ζημιών που έγιναν από ασθένειες, φυσικές καταστροφές και μέτρα για την αποκατάσταση του αγροκτηνοτροφικον κεφαλαίου. ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς από όλες τις αιτίες καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο χωρίς καθυστερήσεις.
    Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο» συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.
    Ενίσχυση της κτηνοτροφίας και εξασφάλιση των αναγκαίων βοσκήσιμων εκτάσεων. Δωρεάν κρατική σήμανση ζώων, νομιμοποίηση σταβλικών εγκαταστάσεων, υποδομές για την αντιμετώπιση ζωονόσων και πρόσληψη γεωτεχνικών.
    Κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας.
    Να εξοφληθούν άμεσα όλα τα χρωστούμενα σε νέους αγρότες, καθώς και οι δικαιούχοι εξισωτικών αποζημιώσεων, επιστροφής φόρου καυσίμων, νίτρο ρύπανσης, βιολογικών καλλιεργειών κ.ά.
    Να γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής για εξασφάλιση επαρκούς άρδευσης.
    Να σταματήσουν τα «αγροτοδικεία» και η ποινικοποίηση των αγροτικών και κοινωνικών αγώνων.
    Να ληφθεί απόφαση για το ΤΟΕΒ Νεοχωρίου – Κατοχής.
    Να μειωθεί το τιμολόγιο της ΔΕΗ στους αγρότες.

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών - Κινητών, Ιστοσελίδες-Δίκτυα, Καταγραφικά Συστήματα

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr
«
Επόμενη
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενη
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναρτήστε ένα ΣΧόλιο


Αρχή