Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
Μετά από 9 χρόνια  εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, όπου εργάστηκα με όλες τις δυνάμεις μου για το δικαίωμα στην πρόοδο και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής θεωρώ πλέον πως έφτασε η ώρα όλες μου οι προσπάθειες να επικεντρωθούν εδώ στον τόπο μας, στο Δήμο Αμφιλοχίας.

   Γι΄ αυτό λοιπόν αποφάσισα να συμπορευτώ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου με έναν συνδυασμό που δημιουργείται μέσα στην κοινωνία δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες φέρνοντας την αλλαγή νοοτροπίας στο Δήμο μας. Επικεφαλής της προσπάθειας μας θα είναι  ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάρκος  Βασίλας Φτιάχνοντας μια αμιγώς αυτοδιοικητική κίνηση ενεργών πολιτών με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά με κοινό στόχο και σκοπό. Αυτός ο σκοπός δεν μπορεί να είναι άλλος από το να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στην περιθωριοποίηση και το μαρασμό του τόπου μας.

   Ο Δήμος Αμφιλοχίας με το τεράστιο παραλιακό μέτωπο, την παρθένα ομορφιά του ορεινού Βάλτου, αποτελεί ένα σπάνιο σύμπλεγμα με σαφή συγκριτικά πλεονεκτήματα. Το ανθρώπινο δυναμικό τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και στην κτηνοτροφία μάχεται καθημερινά χωρίς τις κατάλληλες υποδομές και δίχως μια κεντρική στρατηγική από μεριάς Δήμου.

   Την ώρα που η χώρα μας κάνει προσπάθεια να περάσει στο επόμενο στάδιο μετά από μια τραυματική περίοδο για όλους, με τους κύριους οδικούς άξονες να έχουν ολοκληρωθεί ή να ολοκληρώνονται σύντομα, ο Δήμος Αμφιλοχίας δείχνει να μην έχει τον κατάλληλο βηματισμό να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

   Έργα πνοής, στήριξης και ανάπτυξης είτε έμειναν στάσιμα, είτε δεν έγιναν ποτέ. Οι δημότες της έδρας του Δήμου συνωστίζονται ακόμη στις δημοτικές βρύσες, η άρδευση του κάμπου καρκινοβατεί, το αλιευτικό καταφύγιο σκουριάζει και αποσυντίθεται, ενώ θα μπορούσε να είναι μοχλός στήριξης της τοπικής οικονομίας. Τα αλλεπάλληλα λουκέτα δεν φαίνεται να συγκινούν κανέναν αρμόδιο .Παρακολουθούμε μια δημοτική αρχή εδώ και χρόνια να έχει αναγάγει σε επιστήμη την μικροεξυπηρέτηση και την συναλλαγή προς άγραν ψήφων.

 Φίλες και φίλοι,

Είναι προφανές ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά και είναι υπόθεση όλων μας! Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε την μάχη στις εκλογές του Μαΐου !Για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας αλλά και για τον ίδιο τον τόπο! Ο Δήμος Αμφιλοχίας μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στη Δυτική Ελλάδα!

  Καλώ όλους τους πολίτες της περιοχής μας να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα! Δεν περισσεύει κανείς!
Καλή δύναμη με ήθος και αξιοπρέπεια!

Γιώργος Τσόγκας, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών - Κινητών, Ιστοσελίδες-Δίκτυα, Καταγραφικά Συστήματα

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr
«
Επόμενη
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενη
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναρτήστε ένα ΣΧόλιο


Αρχή